Order Di sini

MEMBERCARD'S NUMBER ( IF AVAILABLE)
Name:
Email Address (compulsory):
NO PHONE
POSTAL ADDRESS
CODE ITEM(S) & QUANTITY
PAYMENT METHOD MAYBANK
CIMB
BANK ISLAM
PAYPAL
PREFFERED SHIIPING METHOD
SIZE NONE
XS
1
2
3
4
CODE DISCOUNT VOUCHER
Accept T&C YES

SEMUA EMAIL ORDER ANDA AKAN CUBA KAMI BALAS DALAM MASA ,48JAM

SILA BERIKAN BUKTI PEMBAYARAN DALAM BENTUK BERGAMBAR SEPERTI KAMI MINTA DI EMAIL BALASAN INVOIS.

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari KZNABIHAH

 


Put a website form like this on your site.

Wednesday, 1 October 2014

KURUNG SALOMA

 CUTTING  : A-CUT 
BOTTOM : A-CUT DUYUNG
ITEM : READY STOCK PEMBAYARAN SEBELUM JAM 2PETANG AKAN DI POS HARI SAMA


HARGA : RM 168.00/SEHELAI
(NOT INCLUDE DELIVER CHARGE)

MEMBERCARD : RM 148.00/SEHELAI
(FREE DELIVER CHARGE)

MATERIAL : LYCRA 1st CLASS
(SEJUK,SELESA,LEMBUT & TIDAK MELEKAP DI TUBUH)


UNTUK BREASTFEED FUNCTION
TAMBAHAN RM15.00 NON MEMBERCARD
RM 10.00 MEMBERCARD

ANDA JUGA BOLEH BUAT PEMBELIAN MENGGUNAKAN WHATSAPP
SILA SAVE +60137646386
KEMUDIAN HANTARKAN WHATSAPP DENGAN
NAMA,ALAMAT,NO PHONE, NO KOD/SAIZ& NO MEMBERCARD(JIKA ADA)




CODE : VCC 10001
COLOUR : DARK CHOC

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




CODE : VCC 10002
COLOUR : BLUE

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




CODE : VCC 10003
COLOUR : FUSHIA

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




CODE : VCC 10004
COLOUR : YELLOW MUSTARD

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




CODE : VCC 10005
COLOUR  : BLACK

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE


CODE : VCC 10006
COLOUR : PURPLE PLUM

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE

Monday, 8 September 2014

SKIRT DENIM CASANDRA



  ITEM : READY STOCK

SIZE 1: S -4XL
SIZE 2 : 5XL-8XL 
WAIST MORE THAN 50SKIRT INCHI


LENGHT : 42INCHI

PRICE :RM 88.00 NON MEMBERCARD
RM 78.00 MEMBERCARD 

(NOT INCLUDE DELIVER CHARGE)



CODE : CS 20001
COLOUR : BLUE JEANS
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE




CODE : CS 20002
COLOUR : RED 
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE

CODE : CS 20003
COLOUR : EMERALD GREEN
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE






CODE : CS 20004
COLOUR : BLUE 
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE



CODE : CS 20005
COLOUR : ORANGE CHOC
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE



CODE : CS 20006
COLOUR : PURPLE
STATUS 
SIZE 1: AVAILABLE
SIZE 2 : AVAILABLE








Tuesday, 26 August 2014

JUBAH KARISMA (EKSLUSIF & SIGNATURE JUBAH KZNABIHAH)

 CUTTING  : PRINCESS CUT


HARGA : RM 120.00/SEHELAI
(NOT INCLUDE DELIVER CHARGE)

MEMBERCARD : RM 100.00/SEHELAI
(FREE DELIVER CHARGE)

MATERIAL : LYCRA 1st CLASS
(SEJUK,SELESA,LEMBUT & TIDAK MELEKAP DI TUBUH)


BOLEH JUGA ORDER MENGGUNAKAN WHATSAPP : 013-7646386

LABUH MELEBIHI 55INCHI, KAMI AKAN BUATKAN JUBAH BARU UNTUK ANDA.
UNTUK BREASTFEED FUNCTION
TAMBAHAN RM15.00 NON MEMBERCARD
RM 10.00 MEMBERCARD

ANDA JUGA BOLEH BUAT PEMBELIAN MENGGUNAKAN WHATSAPP
SILA SAVE +60137646386
KEMUDIAN HANTARKAN WHATSAPP DENGAN
NAMA,ALAMAT,NO PHONE, NO KOD/SAIZ/LABUH & NO MEMBERCARD(JIKA ADA)




CODE : JG 70001
COLOUR : YELLOW MUSTARD

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE



CODE : JG 70002
COLOUR : PURPLE PLUM

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE


CODE : JG 70003
COLOUR : ROYAL BLUE

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE

 CODE : JG 70004
COLOUR : OLIVE GREEN

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




 CODE : JG 70006
COLOUR : PURPLE

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE




 CODE : JG 70007
COLOUR : DARK CHOC

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE


 CODE : JG 70008
COLOUR : DARLING PINK

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE



 CODE : JG 70009
COLOUR : RED CHILI

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE



 CODE : JG 70010
COLOUR : ORANGE

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE






 CODE : JG 70011
COLOUR : EMERALD GREEN

SIZE 1 (XS-L) : AVAILABLE
SIZE 2 (XL-2XL) : AVAILABLE
SIZE 3 (3XL-4XL) : AVAILABLE
SIZE 4(5XL-6XL) : AVAILABLE
SIZE 5 (7XL-8XL) : AVAILABLE

Friday, 21 February 2014

WHATSAPP ORDER


Assalamualaikum & hai semua,
Alhamdulilah KZNABIHAH telah buka 1 lagi cabang untuk anda buat pembelian.
Anda boleh whatsapp kami di talian : 013- 7646 386

Untuk pembelian sahaja ya!
Sebarang pertanyaan boleh Email / Inbox kami di Facebook rasmi ;)
Mohon kerjasama dari anda semua, pembalasan whatsapp mengambil masa 24-72jam daripada masa anda hantarkan whatsapp. Jangan hantarkan whatsapp berulang kali bagi mengelakkan whatsapp anda naik ke atas & lagi lambat sampai turn anda.
Kerjasama anda untuk bersabar juga kami dahulukan dengan jutaan terima kasih.

Anda perlu whatsapp kan :
NAMA
ALAMAT
NO PHONE
KOD ITEM/SAIZ/KUANTITI
NO MEMBERCARD (JIKA ADA)
ATAU NAK APPLY MEMBERCARD

selamat membeli di KZNABIHAH =)





Thursday, 1 November 2012

KZNABIHAH news

Hai,

Untuk pengetahuan anda semua dress,skirt & palazo daripada design 
KZNABIHAH adalah sangat limited kami memang tidak keluarkan banyak oleh itu harap anda yang berminat nak ada koleksi kami boleh cepat2 order kerana jika kami beritahu tiada restock .
Kami memang tidak akan keluarkan design sama dengan warna sama.

Semua koleksi KZNABIHAH di buat sendiri oleh itu harap anda hargai kerana 
semua item bukan dibuat di kilang-kilang. Ini kira homemade dari kznabihah kami jahit & potong untuk item anda sehelai demi sehelai walaupun kami ada mesin potong kain demi keselesaan semua pelanggan. Crew kami sedaya upaya keluarkan design menarik, lain dari lain tetapi masih lagi menawan untuk anda gayakan.

Jika ada sebarang masalah di bahagian order ,pengeposan & jahitan kami akan update semuanya di FACEBOOK . Diharap anda dapat selalu lihat di facebook untuk status2 kami. Penting ya kami tidak mahu ada yang salah faham & marah-marah :)

Sokongan dari anda kami hargai dengan jutaan terima kasih ;)



Monday, 17 January 2011

cara hantar bukti payment & syarat pembelian

TERMA DAN SYARAT KZNABIHAH


Untuk pelanggan yang cerewet dan suka marah-marah , kami tidak menggalakkan anda beli dari kami bagi keselesaan bersama. Kerana risiko membeli online.


NAK DISKAUN? APPLYLAH MEMBERCARD =)


-KAMI AMALKAN KONSEP SIAPA BAYAR DAHULU DIA PUNYA, TIADA TEMPAHAN DITERIMA INI BAGI MENGELAKKAN MASALAH TIDAK JADI MEMBELI SELEPAS ANDA BUAT TEMPAHAN. SELEPAS 24JAM JIKA ADA PEMBELI LAIN KAMI AKAN TERUS BUKA ITEM ANDA NAK BELI KEPADA ORANG LAIN. JIKA ANDA MASIH BERMINAT DENGAN ITEM TERSEBUT ANDA BOLEH EMAIL KAMI SEMULA UNTUK PERTANYAAN ;)






A - Jika anda bayar menggunakan Online banking seperti Maybank2u,CIMBCLIKS dan lain-lain,
TOLONG LETAK EMAIL:
order.kznabihah@gmail.com PADA recipient’s email yang terdapat di ruangan online banking – SANGAT PENTING DAN WAJIB!
Jika anda tidak letak email kami, kami berhak membatalkan order anda dan tidak mengepos barang anda dengan kadar yang segera.
Jika anda membayar menggunakan AKAUN ORANG LAIN, sila beritahu kami nama penuh akaun pembayar semasa pengesahan pembayaran menerusi email yang anda gunakan ketika mengisi order form.

 nota: diingatkan itu hanya 1 langkah sahaja ye anda perlu PRINT SCREEN/AMBIL GAMBAR BUKTI PEMBAYARAN anda kemudian EMAIL/MMS/WHATSAPP kepada kami semula.
WAJIB kerana ada penipuan cara terbaru minta kerjasama anda untuk buat LANGKAH ini wajib!

B – Jika anda menggunakan mesin cash deposit atau anda membayar di kaunter bank, 
Sila ambil gambar slip kemudian upload di email sebagai bukti pembelian anda (diingatkan jangan compose new email)
Jangan sesekali tindih tulisan bank dengan pen atau pensel. Ini juga akan membuatkan resit itu tidak valid pada kami.
C – Jangan lupa, selepas sahaja membuat bayaran, EMAIL  KAMI SEMULA untuk membuat pengesahan atas pembayaran anda!! Kegagalan anda untuk tidak mengesahkan pembayaran, membuatkan kami TIDAK DAPAT PROSES untuk pengeposan barang! Jadi, bukan salah kami jika anda tidak mendapat barang dalam tempoh yang sepatutnya.
Walaupun anda membuat pembayaran menggunakan perbankkan internet anda tetap perlu email kami semula untuk pengesahan pembayaran berserta butir-butir pembayaran.
D – Kami akan memberi anda Tracking Number pada email  anda, selepas/sebelum pengeposan dibuat. Jika tiba-tiba barang yang anda order tiada mungkin anda tangguh pembayaran kami dah jual barang anda di atas kelewatan itu, kami BERHAK mengembalikan duit anda semula atau menukar item dengan persetujuan kedua belah pihak.


E- Kami tidak janji pengeposan segera dalam 1-2hari selepas penghantaran tetapi kami cuba buat yang terbaik untuk buat pengeposan item anda dengan segera. Anda perlu bersabar sedikit sahaja bagi membolehkan kami mengepos item anda dengan kasih-sayang ;)

F- Baki(jika anda) melebih RM10.00 anda perlu berikan kami acc no anda di utamakan MAYBANK & CIMB  kami akan membuat transaksi pemulangan wang anda . 
PENUKARAN ITEM

A- Penukaran item/barang hanya boleh dibuat jika barang anda:
- rosak (benang tercabut, jahitan tertetas, koyak)
- pihak kami tersalah pos barang

B- Kami meletakkan saiz yang sesuai untuk baju & semua item di dalam blog kami. Sila pastikan anda mengukur ataupun pastikan badan anda adalah bersaiz demikian. Kerana kami tidak bertangungjawab diatas kesendatan, besar ataupun ketat bagi item anda. Sila ambil perhatian ye..

C- Jika ada yang kami tersalah pos apa yang perlu anda buat ialah dalam masa 7 hari bekerja anda perlu pergi ke pejabat poslaju berhampiran anda beritahu mereka yang anda "ENGGAN MENERIMA PARCEL TERSEBUT" kerana itu bukan kepunyaan anda.
Sila pastikan anda tidak membuang slip poslaju parcel tersebut beserta plastik bungkusan barang tersebut. (bermakna masukkan kembali item tersebut kedalam parcel yg anda terima pastikan baju anda terima tiada kerosakan). Perkidmatan ini adalah PERCUMA anda tak perlu membayar apa-apa.
Jika anda hilangkan slip poslaju atau kelewatan anda mengepos kembali kepada kami. Pihak kznabihah tidak akan menanggung sebarang pengeposan kembali kepada kami kerana kami akan menganggap anda tidak berminat membuat pertukaran.

D- Bagi kehilangan barang didalam parcel(kes terpencil) kami tidak akan bertangujawab sama sekali di atas kehilangan tersebut kerana kami telah membungkus item anda dengan teliti + triple check pengiraan sebelum penghantaran.


Bukti Payment Maybank2u - Kenapa pentingnya bukti dan email untuk peniaga online


A- Oleh kerana kami menerima pembayaran yang kadang kala pada waktu lebih kurang sama cuma berbeza saat sahaja pada setiap hari bukti pembayaran dalam bentuk bergambar sangat diperlukan.

B- Kami sebagai penjual tidak tahu bila anda akan buat pembayaran oleh itu tanggujawab anda untuk menghantar bukti pembayaran dengan segera selepas pembayaran di buat. Kegagalan anda berbuat demikian akan menyebabkan kelewatan pengeposan daripada pihak kami.

C- Bukti pembayaran penting bagi rekod kami , supaya tiada masalah berbangkit & urusan rekod kami juga lancar.



 Jangan tunggu kami untuk confirm payment dengan anda KERANA kami tak dapat nak cek satu-satu m2u notification.


- Jika anda ingin tahu, di MAYBANK2U, TIADA nama pengirim, reference no, atau pun masa untuk kami cek. yang ada hanya amount yg dibayar saja.

Jika ada 100 orang yg membuat pembayaran pada hari yang sama, ditambah lagi 20 orang yang bayar harga yang sama, bagaimana kami nak trace pembayaran anda?



- Untuk yang membuat cash deposit, boleh AMBIL GAMBAR/SCAN KEMUDIAN EMAIL KEPADA KAMI bukti pembayaran. Pastikan bukti itu haruslah JELAS, TERPAMPANG NO AKAUN, AMOUNT TRANSFER, MASA DAN JUGA TARIKH PEMBAYARAN.









SELEPAS PENGHANTARAN

A- Pembeli seharusnya mengetahui dan faham bahawa selepas saja peniaga online memberi tracking no, Pos Malaysia dan pihak pembeli yang harus bertanggungjawab jika ada sebarang kehilangan, barang tidak dapat lagi dan sebagainya.

B- Pembeli online harus menerima risiko bahawa item yang dipos berkemungkinan hilang atau rosak disebabkan kecuaian pihak Pos Malaysia.

C- Tetapi anda tidak perlu risau, pihak kami akan tolong anda untuk trace item anda. Kadang-kadang item telah sampai ke tempat pembeli, tetapi pada masa Posmen hantar item, pihak pembeli tiada di alamat yg ditulis. 

D- Kami hanya membantu pihak pembeli untuk ketahuai status barang anda & buat aduan sahaja tindakan selanjutnya anda perlu lakukan sendiri . Tanggungjawab kami adalah membantu anda sahaja.



Perlu juga ingat, kadang-kadang pihak Posmen, tidak akan meletakkan notis bahawa mereka telah sampai ke rumah anda tetapi anda tiada.

Jika item hilang, atau rosak, pembeli ada kuasa untuk meminta ganti rugi daripada POS MALAYSIA dan mereka seharusnya mengembalikan duit anda dengan kadar segera.

Jika barang tidak sampai bukan disebabkan kami tidak bagi tracking no, anda HARUS cek dengan Pos Malaysia dahulu. Jika Pos Malaysia mengatakan no track tiada dalam sistem/pengirim harus contact pos malaysia, barulah anda email kami untuk pengesahan.

Di bawah ialah info Customer Service Pos Laju untuk anda buat semakan jika barang yang dihantar (anda telah dapat tracking no) tidak sampai lagi kepada anda:

For more information, please contact :

Customer Care Department
Level 6 , Pos Malaysia Headquarters
Dayabumi Complex
50670 Kuala Lumpur

Operating Hours
: 8.30 am to 9.30 pm, Monday to Saturday
( except 1st Saturday of the month and Public Holiday )
Fax 03-2727 9200
E-mail care@pos.com.my



Pos Malaysia PosLine : 1 300 300 300



Jika kami tidak beri anda tracking no, barulah anda email kami untuk pengesahan penghantaran.

Sunday, 28 March 2010

Cara membuat Pembelian

CARA PEMBELIAN

1. Tengok item yang berada di blog pastikan status item adalah Available bukan Reserved or Sold Out

2.Isi order form yang berada di blog. Pastikan semua detail di isi dengan betul jangan salah2 nanti barang tak dapat deliver dengan sebaik mungkin.. Yang paling penting alamat email tue isi betul2 ye syg pastikan email tue kowag memang suka bangat tengok jangan isi gan email yang 2 bulan sekali korang tgk
babam dia nanti biase dia ;)

3. Tunggu saya balas email korang kompom tak sampai 24jam saya dah balas pada yang tak terima email saya kat inbox sila check kat spam box especllly yang pakai email yahoo..

4. Saya akan balas email anda berserta no akaun dengan lengkapnya. Sila membuat pembayaran dalam masa 2 hari reserved kalau korg nak lebih masa mana tau tayar pancit ke masa nak bank in bgtao saya jangan diam je saya merajuk nanti tak nak jual dah gan korang nanti..

Cara Membuat Perbankan Internet:
Sesiapa yang ada akaun Maybank, Cimb, Public Bank or else..
Anda boleh membuat perbankan internet maksudnya boleh transfer duit menerusi internet sahaja tak payah nak pegi mesin deposit nak bank in duit..

Caranya:
Pegi ke bank anda tanya je orang yang ada kat bank cam mana nak buat Mayban2u ke, CimbClick ke, Public n bank lain saya tak tau panggil apa..
Pegi je tanya jangan segan2 ye.. =)

5. Selepas korang bank in if guna mesin deposit cash sila sent kat saya masa & jumlah anda bank in.. Kalau anda guna perbankan internet sila isi email saya cikbihah@gmail.com sebagai email penerima kalau anda pakai akaun orang lain sent email bgtao korang transfer duit guna nama sapa coz saya tak nak ada kekeliruan kesian nanti barang tak sampai2..

6.Selepas saya menerima pembayaran saya akan pos barang dengan pantas.. Saya menawarkan penghantaran yang cepat dengan menggunakan khidmat pakcik poslaju.. ;)


Sekian, terima Kasih..

=)

 

Newsletter

We’ll keep you informed and updated

Note

please note that all photography is solely own by KZNABIHAH BOUTIQUE & OUR photography and can only be used with strict permission from the BOUTIQUE & artist. it is not allowed to download, to store, to copy, to reproduce, to use or to modify the images in any way, alone or in any other context, without the written permission, phone call or email or inbox to KZNABIHAH BOUTIQUE in advance

Followers